Midsummer’s Eve Celebration with X Factor Winner

Heeft u de Oekraïense tradities, traktaties, muziek, entertainment en gezelschap al gemist? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Op 11 juli vindt de Midzomer VECHORNYCI (traditionele feestelijke avond) plaats of op z’n Oekraïens het Ivana Kupala feest. Graag nodigen wij u uit om deze oude traditionele Midzomernacht of Sint-Jansnacht samen met ons te vieren. Dit oude feest is bekend in bijna heel Europa. Vroeger hielden mensen zich aan veel tradities en rituelen bij het vieren van het midzomerfeest. Men geloofde dat deze nacht magisch en vol extra krachten was. Water, vuur en planten speelden hierin een essentiële rol.

Zoals in de goeie ouwe tijd komen we voor deze feestelijke samenkomst bij elkaar in de buurt van water. Volgens de tradities gaan we over vuur springen en kransen van verse bloemen en planten maken.
Verder zult u ook genieten van moderne Oekraïense muziek van DJ Kate Orange, een optreden van een speciale gast uit Oekraïne en de Oekraïense gastvrijheid en gezelligheid. Jong en oud zal een magische avond beleven.

Entree: €18 (het entreegeld wordt besteed aan goede doelen in Oekraïne); voor groepen vanaf 5 personen: €15; voor kinderen onder 16: gratis.

Mis de mogelijkheid niet om de midzomersfeer te beleven samen met de vrienden van Oekraïne en tegelijkertijd om uw steun aan Oekraïne te betuigen.

Sluit aan en blijf op de hoogte van de updates. Binnenkort zullen we het gedetailleerde avondprogramma, voorlichting over midzomer tradities en rituelen en veel interessante informatie publiceren.

http://tv.ua/news/aida-nikolajjchuk-spela-v-gollandii-v-chest-ivana-kupala-79253/

Leave a Reply

Your email address will not be published.