De eerste Traditionele Oekraïnse Benefiet Avond

De eerste Traditionele Oekraïnse Benefiet Avond

De eerste Traditionele Oekraïnse Benefiet Avond in Nederland was een groot succes. De organisatoren waren aangenaam verrast dat wel 260 gasten Vechornyci hebben bezocht! Hieruit blijkt weer dat de Oekraïners in Nederland en de vrienden van Oekraine zich verenigen! We zijn ook blij dat de Oekraïnse cultuur en tradities erg leuk en trendy kunnen zijn, iets om trots op te zijn! Ook is het fijn om te zien dat Oekraïners in het buitenland hun best doen om hun Vaderland te helpen! Oekraïners zijn oprecht en open, daarom voelden mensen met andere nationaliteiten zich ook welkom op ons event: Nederlanders, Polen, Amerikanen en zelfs Russen.

Zoals eerder aangekondigd had de traditionele avond Vechornyci als doel om 1) Oekraïense tradities aan de Oekraïners en de andere nationaliteiten te introduceren; 2) om geld in te zamelen voor de goede doelen in Oekraïne. Beide doelen zijn bereikt: jullie hebben de tradities van Vechornyci beleefd en we hebben met zijn allen € 3870 ingezameld (verkoop van entree tickets, verkoop van de liefdadigheidskraam en uw donaties)! We zullen u op de hoogte houden van de organisaties en projecten waarvoor het geld bestemd is. Daarnaast willen we alle vrijwilligers bedanken die ons hebben geholpen met de foto’s, video’s, hapjes en eten, versiering, Oekraïnse souvenirs en liefdadigheidskraam, enz. We willen ook de medewerkers van Grand Café de Tijd bedanken voor hun hulp met de cocktail “Glory to Ukraine”, de chef-kok voor het bereiden van de traditionele Varenyky en Kiki Schäffer voor de mogelijkheid om onze benefiet avond in Grand Café te houden.
Speciale dank aan alle gasten voor uw bezoek, uw gezelligheid en uw steun aan Oekraïne. Samen kunnen we de wereld veranderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.